Prefix zonal Matsapha
Prefixul 2518 este codul de zonă pentru Matsapha. Și Matsapha este situat în eSwatini (Swaziland). Dacă vă aflați în afara eSwatini (Swaziland) și doriți să apelați o persoană în Matsapha, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru eSwatini (Swaziland) este +268, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Matsapha, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +268 2518.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +268 2518, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Matsapha, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00268 2518.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Matsapha (eSwatini (Swaziland))