Prefix zonal MatangiakeOraș sau regiune:Matangiake
Prefix zonal:43     (+676 43)
44     (+676 44)

Ţară:

Tonga


Prefix zonal Matangiake (Tonga)


Prefixul 44 este codul de zonă pentru Matangiake. Și Matangiake este situat în Tonga. Dacă vă aflați în afara Tonga și doriți să apelați o persoană în Matangiake, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Tonga este +676, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Matangiake, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +676 44.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +676 44, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Matangiake, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00676 44.
Calculator număr de telefon