Prefix zonal Masvingo (Ft. Victoria)Oraș sau regiune:Masvingo (Ft. Victoria)
Prefix zonal:39     (+263 39)

Ţară:

Zimbabwe


Prefix zonal Masvingo (Ft. Victoria) (Zimbabwe)


Prefixul 39 este codul de zonă pentru Masvingo (Ft. Victoria). Și Masvingo (Ft. Victoria) este situat în Zimbabwe. Dacă vă aflați în afara Zimbabwe și doriți să apelați o persoană în Masvingo (Ft. Victoria), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Zimbabwe este +263, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Masvingo (Ft. Victoria), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +263 39.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +263 39, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Masvingo (Ft. Victoria), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00263 39.
Calculator număr de telefon