Prefix zonal MaroantsetraOraș sau regiune:Maroantsetra
Prefix zonal:57     (+261 57)

Ţară:

Madagascar


Prefix zonal Maroantsetra (Madagascar)


Prefixul 57 este codul de zonă pentru Maroantsetra. Și Maroantsetra este situat în Madagascar. Dacă vă aflați în afara Madagascar și doriți să apelați o persoană în Maroantsetra, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Madagascar este +261, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Maroantsetra, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +261 57.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +261 57, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Maroantsetra, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00261 57.
Calculator număr de telefon