Prefix zonal Los RíosOraș sau regiune:Los Ríos
Prefix zonal:5     (+593 5)

Ţară:

Ecuador


Prefix zonal Los Ríos (Ecuador)


Prefixul 5 este codul de zonă pentru Los Ríos. Și Los Ríos este situat în Ecuador. Dacă vă aflați în afara Ecuador și doriți să apelați o persoană în Los Ríos, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Ecuador este +593, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Los Ríos, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +593 5.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +593 5, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Los Ríos, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00593 5.
Calculator număr de telefon