Prefix zonal Los Andes, San Felipe de AconcaguaOraș sau regiune:Los Andes, San Felipe de Aconcagua
Prefix zonal:34     (+56 34)

Ţară:

ChilePrefixul 34 este codul de zonă pentru Los Andes, San Felipe de Aconcagua. Și Los Andes, San Felipe de Aconcagua este situat în Chile. Dacă vă aflați în afara Chile și doriți să apelați o persoană în Los Andes, San Felipe de Aconcagua, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Chile este +56, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Los Andes, San Felipe de Aconcagua, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +56 34.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +56 34, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Los Andes, San Felipe de Aconcagua, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0056 34.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Los Andes, San Felipe de Aconcagua (Chile)