Prefix zonal LiepājaOraș sau regiune:Liepāja
Prefix zonal:634     (+371 634)

Ţară:

Letonia


Prefix zonal Liepāja (Letonia)


Prefixul 634 este codul de zonă pentru Liepāja. Și Liepāja este situat în Letonia. Dacă vă aflați în afara Letonia și doriți să apelați o persoană în Liepāja, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Letonia este +371, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Liepāja, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +371 634.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +371 634, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Liepāja, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00371 634.
Calculator număr de telefon