Prefix zonal LichingaOraș sau regiune:Lichinga
Prefix zonal:271     (+258 271)

Ţară:

Mozambic


Prefix zonal Lichinga (Mozambic)


Prefixul 271 este codul de zonă pentru Lichinga. Și Lichinga este situat în Mozambic. Dacă vă aflați în afara Mozambic și doriți să apelați o persoană în Lichinga, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mozambic este +258, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Lichinga, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +258 271.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +258 271, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Lichinga, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00258 271.
Calculator număr de telefon