Prefix zonal LachinOraș sau regiune:Lachin
Prefix zonal:26     (+994 26)

Ţară:

Azerbaidjan


Prefix zonal Lachin (Azerbaidjan)


Prefixul 26 este codul de zonă pentru Lachin. Și Lachin este situat în Azerbaidjan. Dacă vă aflați în afara Azerbaidjan și doriți să apelați o persoană în Lachin, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Azerbaidjan este +994, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Lachin, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +994 26.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +994 26, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Lachin, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00994 26.
Calculator număr de telefon