Prefix zonal KrasnopolyeOraș sau regiune:Krasnopolye
Prefix zonal:2238     (+375 2238)

Ţară:

Belarus


Prefix zonal Krasnopolye (Belarus)


Prefixul 2238 este codul de zonă pentru Krasnopolye. Și Krasnopolye este situat în Belarus. Dacă vă aflați în afara Belarus și doriți să apelați o persoană în Krasnopolye, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Belarus este +375, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Krasnopolye, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +375 2238.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +375 2238, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Krasnopolye, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00375 2238.
Calculator număr de telefon