Prefix zonal KramatorskOraș sau regiune:Kramatorsk
Prefix zonal:6264     (+380 6264)

Ţară:

Ucraina


Prefix zonal Kramatorsk (Ucraina)


Prefixul 6264 este codul de zonă pentru Kramatorsk. Și Kramatorsk este situat în Ucraina. Dacă vă aflați în afara Ucraina și doriți să apelați o persoană în Kramatorsk, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Ucraina este +380, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kramatorsk, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +380 6264.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +380 6264, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kramatorsk, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00380 6264.
Calculator număr de telefon