Prefix zonal KoupélaOraș sau regiune:Koupéla
Prefix zonal:4070     (+226 4070)

Ţară:

Burkina Faso


Prefix zonal Koupéla (Burkina Faso)


Prefixul 4070 este codul de zonă pentru Koupéla. Și Koupéla este situat în Burkina Faso. Dacă vă aflați în afara Burkina Faso și doriți să apelați o persoană în Koupéla, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Burkina Faso este +226, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Koupéla, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +226 4070.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +226 4070, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Koupéla, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00226 4070.
Calculator număr de telefon