Prefix zonal KoghbOraș sau regiune:Koghb
Prefix zonal:0266     (+374266)

Ţară:

Armenia


Prefix zonal Koghb (Armenia)


Prefixul 0266 este codul de zonă pentru Koghb. Și Koghb este situat în Armenia. Dacă vă aflați în afara Armenia și doriți să apelați o persoană în Koghb, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Armenia este +374, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Koghb, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +374266.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +374266, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Koghb, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00374266.
Calculator număr de telefon