Prefix zonal KiskőrösOraș sau regiune:Kiskőrös
Prefix zonal:78     (+36 78)

Ţară:

Ungaria


Prefix zonal Kiskőrös (Ungaria)


Prefixul 78 este codul de zonă pentru Kiskőrös. Și Kiskőrös este situat în Ungaria. Dacă vă aflați în afara Ungaria și doriți să apelați o persoană în Kiskőrös, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Ungaria este +36, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kiskőrös, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +36 78.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +36 78, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kiskőrös, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0036 78.
Calculator număr de telefon