Prefix zonal Khuroson (F. Gozimalik)Oraș sau regiune:Khuroson (F. Gozimalik)
Prefix zonal:32422     (+992 32422)

Ţară:

Tadjikistan


Prefix zonal Khuroson (F. Gozimalik) (Tadjikistan)


Prefixul 32422 este codul de zonă pentru Khuroson (F. Gozimalik). Și Khuroson (F. Gozimalik) este situat în Tadjikistan. Dacă vă aflați în afara Tadjikistan și doriți să apelați o persoană în Khuroson (F. Gozimalik), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Tadjikistan este +992, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Khuroson (F. Gozimalik), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +992 32422.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +992 32422, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Khuroson (F. Gozimalik), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00992 32422.
Calculator număr de telefon