Prefix zonal Khan YunisOraș sau regiune:Khan Yunis
Prefix zonal:0820     (+970820)

Ţară:

Teritoriile Palestiniene Ocupate


Prefix zonal Khan Yunis (Teritoriile Palestiniene Ocupate)


Prefixul 0820 este codul de zonă pentru Khan Yunis. Și Khan Yunis este situat în Teritoriile Palestiniene Ocupate. Dacă vă aflați în afara Teritoriile Palestiniene Ocupate și doriți să apelați o persoană în Khan Yunis, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Teritoriile Palestiniene Ocupate este +970, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Khan Yunis, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +970820.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +970820, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Khan Yunis, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00970820.
Calculator număr de telefon