Prefix zonal Khachmaz



Oraș sau regiune:Khachmaz
Prefix zonal:23     (+994 23)

Ţară:

Azerbaidjan


Prefix zonal Khachmaz (Azerbaidjan)


Prefixul 23 este codul de zonă pentru Khachmaz. Și Khachmaz este situat în Azerbaidjan. Dacă vă aflați în afara Azerbaidjan și doriți să apelați o persoană în Khachmaz, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Azerbaidjan este +994, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Khachmaz, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +994 23.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +994 23, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Khachmaz, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00994 23.




Calculator număr de telefon