Prefix zonal Kempsey, Taree, Lord Howe Island, MuswellbrookOraș sau regiune:Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook
Prefix zonal:0255     (+61255)

Ţară:

AustraliaPrefixul 0255 este codul de zonă pentru Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook. Și Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook este situat în Australia. Dacă vă aflați în afara Australia și doriți să apelați o persoană în Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Australia este +61, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +61255.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +61255, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0061255.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook (Australia)