Prefix zonal KalutaraOraș sau regiune:Kalutara
Prefix zonal:34     (+94 34)

Ţară:

Sri Lanka


Prefix zonal Kalutara (Sri Lanka)


Prefixul 34 este codul de zonă pentru Kalutara. Și Kalutara este situat în Sri Lanka. Dacă vă aflați în afara Sri Lanka și doriți să apelați o persoană în Kalutara, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Sri Lanka este +94, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kalutara, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +94 34.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +94 34, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kalutara, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0094 34.
Calculator număr de telefon