Prefix zonal Kaliningrad OblastOraș sau regiune:Kaliningrad Oblast
Prefix zonal:401     (+7 401)

Ţară:

Rusia


Prefix zonal Kaliningrad Oblast (Rusia)


Prefixul 401 este codul de zonă pentru Kaliningrad Oblast. Și Kaliningrad Oblast este situat în Rusia. Dacă vă aflați în afara Rusia și doriți să apelați o persoană în Kaliningrad Oblast, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Rusia este +7, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kaliningrad Oblast, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +7 401.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +7 401, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kaliningrad Oblast, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 007 401.
Calculator număr de telefon