Prefix zonal Kaimana, Fak FakOraș sau regiune:Kaimana, Fak Fak
Prefix zonal:0956     (+62956)

Ţară:

Indonezia


Prefix zonal Kaimana, Fak Fak (Indonezia)


Prefixul 0956 este codul de zonă pentru Kaimana, Fak Fak. Și Kaimana, Fak Fak este situat în Indonezia. Dacă vă aflați în afara Indonezia și doriți să apelați o persoană în Kaimana, Fak Fak, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Indonezia este +62, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kaimana, Fak Fak, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +62956.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +62956, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kaimana, Fak Fak, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0062956.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Kaimana, Fak Fak