Prefix zonal HolsworthyOraș sau regiune:Holsworthy
Prefix zonal:01409     (+441409)

Ţară:

Regatul UnitPrefixul 01409 este codul de zonă pentru Holsworthy. Și Holsworthy este situat în Regatul Unit. Dacă vă aflați în afara Regatul Unit și doriți să apelați o persoană în Holsworthy, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Regatul Unit este +44, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Holsworthy, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +441409.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +441409, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Holsworthy, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00441409.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Holsworthy (Regatul Unit)