Prefix zonal HastingsOraș sau regiune:Hastings
Prefix zonal:0687     (+64687)

Ţară:

Noua Zeelandă


Prefix zonal Hastings (Noua Zeelandă)


Prefixul 0687 este codul de zonă pentru Hastings. Și Hastings este situat în Noua Zeelandă. Dacă vă aflați în afara Noua Zeelandă și doriți să apelați o persoană în Hastings, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Noua Zeelandă este +64, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Hastings, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +64687.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +64687, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Hastings, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0064687.
Calculator număr de telefon