Prefix zonal Gyeongsangbuk-doOraș sau regiune:Gyeongsangbuk-do
Prefix zonal:054     (+8254)

Ţară:

Coreea de Sud


Prefix zonal Gyeongsangbuk-do (Coreea de Sud)


Prefixul 054 este codul de zonă pentru Gyeongsangbuk-do. Și Gyeongsangbuk-do este situat în Coreea de Sud. Dacă vă aflați în afara Coreea de Sud și doriți să apelați o persoană în Gyeongsangbuk-do, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Coreea de Sud este +82, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Gyeongsangbuk-do, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +8254.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +8254, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Gyeongsangbuk-do, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 008254.
Calculator număr de telefon