Prefix zonal GuleriaOraș sau regiune:Guleria
Prefix zonal:84     (+977 84)

Ţară:

Nepal


Prefix zonal Guleria (Nepal)


Prefixul 84 este codul de zonă pentru Guleria. Și Guleria este situat în Nepal. Dacă vă aflați în afara Nepal și doriți să apelați o persoană în Guleria, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Nepal este +977, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Guleria, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +977 84.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +977 84, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Guleria, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00977 84.
Calculator număr de telefon