Prefix zonal GuisboroughOraș sau regiune:Guisborough
Prefix zonal:01287     (+441287)

Ţară:

Regatul Unit


Prefix zonal Guisborough (Regatul Unit)


Prefixul 01287 este codul de zonă pentru Guisborough. Și Guisborough este situat în Regatul Unit. Dacă vă aflați în afara Regatul Unit și doriți să apelați o persoană în Guisborough, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Regatul Unit este +44, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Guisborough, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +441287.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +441287, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Guisborough, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00441287.
Calculator număr de telefon