Prefix zonal GoulmimaOraș sau regiune:Goulmima
Prefix zonal:05357     (+2125357)

Ţară:

Maroc


Prefix zonal Goulmima (Maroc)


Prefixul 05357 este codul de zonă pentru Goulmima. Și Goulmima este situat în Maroc. Dacă vă aflați în afara Maroc și doriți să apelați o persoană în Goulmima, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Maroc este +212, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Goulmima, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +2125357.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +2125357, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Goulmima, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 002125357.
Calculator număr de telefon