Prefix zonal GhedoOraș sau regiune:Ghedo
Prefix zonal:57     (+251 57)

Ţară:

Etiopia


Prefix zonal Ghedo (Etiopia)


Prefixul 57 este codul de zonă pentru Ghedo. Și Ghedo este situat în Etiopia. Dacă vă aflați în afara Etiopia și doriți să apelați o persoană în Ghedo, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Etiopia este +251, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Ghedo, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +251 57.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +251 57, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Ghedo, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00251 57.
Calculator număr de telefon