Prefix zonal GambisaraOraș sau regiune:Gambisara
Prefix zonal:566     (+220 566)

Ţară:

Gambia


Prefix zonal Gambisara (Gambia)


Prefixul 566 este codul de zonă pentru Gambisara. Și Gambisara este situat în Gambia. Dacă vă aflați în afara Gambia și doriți să apelați o persoană în Gambisara, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Gambia este +220, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Gambisara, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +220 566.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +220 566, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Gambisara, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00220 566.
Calculator număr de telefon