Prefix zonal FuxinOraș sau regiune:Fuxin
Prefix zonal:418     (+86 418)

Ţară:

Republica Populară Chineză


Prefix zonal Fuxin (Republica Populară Chineză)


Prefixul 418 este codul de zonă pentru Fuxin. Și Fuxin este situat în Republica Populară Chineză. Dacă vă aflați în afara Republica Populară Chineză și doriți să apelați o persoană în Fuxin, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Republica Populară Chineză este +86, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Fuxin, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +86 418.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +86 418, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Fuxin, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0086 418.
Calculator număr de telefon