Prefix zonal FianarantsoaOraș sau regiune:Fianarantsoa
Prefix zonal:75     (+261 75)

Ţară:

Madagascar


Prefix zonal Fianarantsoa (Madagascar)


Prefixul 75 este codul de zonă pentru Fianarantsoa. Și Fianarantsoa este situat în Madagascar. Dacă vă aflați în afara Madagascar și doriți să apelați o persoană în Fianarantsoa, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Madagascar este +261, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Fianarantsoa, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +261 75.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +261 75, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Fianarantsoa, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00261 75.
Calculator număr de telefon