Prefix zonal FermoyOraș sau regiune:Fermoy
Prefix zonal:025     (+35325)

Ţară:

Republica Irlanda


Prefix zonal Fermoy (Republica Irlanda)


Prefixul 025 este codul de zonă pentru Fermoy. Și Fermoy este situat în Republica Irlanda. Dacă vă aflați în afara Republica Irlanda și doriți să apelați o persoană în Fermoy, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Republica Irlanda este +353, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Fermoy, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +35325.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +35325, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Fermoy, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0035325.
Calculator număr de telefon