Prefix zonal Etrek (Gyzyletrek)Oraș sau regiune:Etrek (Gyzyletrek)
Prefix zonal:242     (+993 242)

Ţară:

Turkmenistan


Prefix zonal Etrek (Gyzyletrek) (Turkmenistan)


Prefixul 242 este codul de zonă pentru Etrek (Gyzyletrek). Și Etrek (Gyzyletrek) este situat în Turkmenistan. Dacă vă aflați în afara Turkmenistan și doriți să apelați o persoană în Etrek (Gyzyletrek), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Turkmenistan este +993, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Etrek (Gyzyletrek), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +993 242.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +993 242, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Etrek (Gyzyletrek), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00993 242.
Calculator număr de telefon