Prefix zonal Eslohe SauerlandOraș sau regiune:Eslohe Sauerland
Prefix zonal:02973     (+492973)

Ţară:

Germania


Prefix zonal Eslohe Sauerland (Germania)


Prefixul 02973 este codul de zonă pentru Eslohe Sauerland. Și Eslohe Sauerland este situat în Germania. Dacă vă aflați în afara Germania și doriți să apelați o persoană în Eslohe Sauerland, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Germania este +49, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Eslohe Sauerland, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +492973.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +492973, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Eslohe Sauerland, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00492973.
Calculator număr de telefon