Prefix zonal ErmeraOraș sau regiune:Ermera
Prefix zonal:38     (+670 38)

Ţară:

Timorul de Est


Prefix zonal Ermera (Timorul de Est)


Prefixul 38 este codul de zonă pentru Ermera. Și Ermera este situat în Timorul de Est. Dacă vă aflați în afara Timorul de Est și doriți să apelați o persoană în Ermera, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Timorul de Est este +670, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Ermera, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +670 38.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +670 38, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Ermera, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00670 38.
Calculator număr de telefon