Prefix zonal EmboscadaOraș sau regiune:Emboscada
Prefix zonal:529     (+595 529)

Ţară:

Paraguay


Prefix zonal Emboscada (Paraguay)


Prefixul 529 este codul de zonă pentru Emboscada. Și Emboscada este situat în Paraguay. Dacă vă aflați în afara Paraguay și doriți să apelați o persoană în Emboscada, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Paraguay este +595, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Emboscada, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +595 529.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +595 529, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Emboscada, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00595 529.
Calculator număr de telefon