Prefix zonal DrochiaOraș sau regiune:Drochia
Prefix zonal:0252     (+373252)
0352     (+373352)

Ţară:

Republica Moldova


Prefix zonal Drochia (Republica Moldova)


Prefixul 0352 este codul de zonă pentru Drochia. Și Drochia este situat în Republica Moldova. Dacă vă aflați în afara Republica Moldova și doriți să apelați o persoană în Drochia, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Republica Moldova este +373, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Drochia, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +373352.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +373352, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Drochia, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00373352.
Calculator număr de telefon