Prefix zonal Dire DawaOraș sau regiune:Dire Dawa
Prefix zonal:25     (+251 25)

Ţară:

Etiopia


Prefix zonal Dire Dawa (Etiopia)


Prefixul 25 este codul de zonă pentru Dire Dawa. Și Dire Dawa este situat în Etiopia. Dacă vă aflați în afara Etiopia și doriți să apelați o persoană în Dire Dawa, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Etiopia este +251, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Dire Dawa, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +251 25.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +251 25, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Dire Dawa, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00251 25.
Calculator număr de telefon