Prefix zonal DinajpurOraș sau regiune:Dinajpur
Prefix zonal:0531     (+880531)

Ţară:

Bangladesh


Prefix zonal Dinajpur (Bangladesh)


Prefixul 0531 este codul de zonă pentru Dinajpur. Și Dinajpur este situat în Bangladesh. Dacă vă aflați în afara Bangladesh și doriți să apelați o persoană în Dinajpur, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Bangladesh este +880, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Dinajpur, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +880531.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +880531, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Dinajpur, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00880531.
Calculator număr de telefon