Prefix zonal Clynderwen (Clunderwen) and HaverfordwestOraș sau regiune:Clynderwen (Clunderwen) and Haverfordwest
Prefix zonal:01437     (+441437)

Ţară:

Regatul Unit


Prefix zonal Clynderwen (Clunderwen) and Haverfordwest (Regatul Unit)


Prefixul 01437 este codul de zonă pentru Clynderwen (Clunderwen) and Haverfordwest. Și Clynderwen (Clunderwen) and Haverfordwest este situat în Regatul Unit. Dacă vă aflați în afara Regatul Unit și doriți să apelați o persoană în Clynderwen (Clunderwen) and Haverfordwest, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Regatul Unit este +44, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Clynderwen (Clunderwen) and Haverfordwest, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +441437.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +441437, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Clynderwen (Clunderwen) and Haverfordwest, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00441437.
Calculator număr de telefon