Prefix zonal Bouira, Tizi ouzouOraș sau regiune:Bouira, Tizi ouzou
Prefix zonal:026     (+21326)

Ţară:

Algeria


Prefix zonal Bouira, Tizi ouzou (Algeria)


Prefixul 026 este codul de zonă pentru Bouira, Tizi ouzou. Și Bouira, Tizi ouzou este situat în Algeria. Dacă vă aflați în afara Algeria și doriți să apelați o persoană în Bouira, Tizi ouzou, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Algeria este +213, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bouira, Tizi ouzou, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +21326.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +21326, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bouira, Tizi ouzou, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0021326.
Calculator număr de telefon