Prefix zonal BormlaOraș sau regiune:Bormla
Prefix zonal:69     (+356 69)
69     (+356 69)

Ţară:

Malta


Prefix zonal Bormla (Malta)


Prefixul 69 este codul de zonă pentru Bormla. Și Bormla este situat în Malta. Dacă vă aflați în afara Malta și doriți să apelați o persoană în Bormla, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Malta este +356, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bormla, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +356 69.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +356 69, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bormla, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00356 69.
Calculator număr de telefon