Prefix zonal Bikenibeu, TarawaOraș sau regiune:Bikenibeu, Tarawa
Prefix zonal:28     (+686 28)
29     (+686 29)

Ţară:

Kiribati


Prefix zonal Bikenibeu, Tarawa (Kiribati)


Prefixul 29 este codul de zonă pentru Bikenibeu, Tarawa. Și Bikenibeu, Tarawa este situat în Kiribati. Dacă vă aflați în afara Kiribati și doriți să apelați o persoană în Bikenibeu, Tarawa, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Kiribati este +686, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bikenibeu, Tarawa, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +686 29.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +686 29, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bikenibeu, Tarawa, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00686 29.
Calculator număr de telefon