Prefix zonal Bijelo Polje, MojkovacOraș sau regiune:Bijelo Polje, Mojkovac
Prefix zonal:050     (+38250)

Ţară:

Muntenegru


Prefix zonal Bijelo Polje, Mojkovac (Muntenegru)


Prefixul 050 este codul de zonă pentru Bijelo Polje, Mojkovac. Și Bijelo Polje, Mojkovac este situat în Muntenegru. Dacă vă aflați în afara Muntenegru și doriți să apelați o persoană în Bijelo Polje, Mojkovac, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Muntenegru este +382, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bijelo Polje, Mojkovac, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +38250.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +38250, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bijelo Polje, Mojkovac, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0038250.
Calculator număr de telefon