Prefix zonal BerestovitsaOraș sau regiune:Berestovitsa
Prefix zonal:1511     (+375 1511)

Ţară:

Belarus


Prefix zonal Berestovitsa (Belarus)


Prefixul 1511 este codul de zonă pentru Berestovitsa. Și Berestovitsa este situat în Belarus. Dacă vă aflați în afara Belarus și doriți să apelați o persoană în Berestovitsa, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Belarus este +375, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Berestovitsa, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +375 1511.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +375 1511, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Berestovitsa, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00375 1511.
Calculator număr de telefon