Prefix zonal Belo Horizonte, Sete Lagoas, IpatingaOraș sau regiune:Belo Horizonte, Sete Lagoas, Ipatinga
Prefix zonal:31     (+55 31)

Ţară:

Brazilia


Prefix zonal Belo Horizonte, Sete Lagoas, Ipatinga (Brazilia)


Prefixul 31 este codul de zonă pentru Belo Horizonte, Sete Lagoas, Ipatinga. Și Belo Horizonte, Sete Lagoas, Ipatinga este situat în Brazilia. Dacă vă aflați în afara Brazilia și doriți să apelați o persoană în Belo Horizonte, Sete Lagoas, Ipatinga, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Brazilia este +55, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Belo Horizonte, Sete Lagoas, Ipatinga, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +55 31.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +55 31, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Belo Horizonte, Sete Lagoas, Ipatinga, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0055 31.
Calculator număr de telefon