Prefix zonal Batangas, Occidental Mindoro, Oriental MindoroOraș sau regiune:Batangas, Occidental Mindoro, Oriental Mindoro
Prefix zonal:043     (+6343)

Ţară:

Filipine


Prefix zonal Batangas, Occidental Mindoro, Oriental Mindoro (Filipine)


Prefixul 043 este codul de zonă pentru Batangas, Occidental Mindoro, Oriental Mindoro. Și Batangas, Occidental Mindoro, Oriental Mindoro este situat în Filipine. Dacă vă aflați în afara Filipine și doriți să apelați o persoană în Batangas, Occidental Mindoro, Oriental Mindoro, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Filipine este +63, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Batangas, Occidental Mindoro, Oriental Mindoro, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +6343.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +6343, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Batangas, Occidental Mindoro, Oriental Mindoro, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 006343.
Calculator număr de telefon