Prefix zonal Barolong (Ngwaketse)Oraș sau regiune:Barolong (Ngwaketse)
Prefix zonal:54     (+267 54)

Ţară:

Botswana


Prefix zonal Barolong (Ngwaketse) (Botswana)


Prefixul 54 este codul de zonă pentru Barolong (Ngwaketse). Și Barolong (Ngwaketse) este situat în Botswana. Dacă vă aflați în afara Botswana și doriți să apelați o persoană în Barolong (Ngwaketse), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Botswana este +267, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Barolong (Ngwaketse), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +267 54.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +267 54, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Barolong (Ngwaketse), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00267 54.
Calculator număr de telefon