Prefix zonal BaranovichiOraș sau regiune:Baranovichi
Prefix zonal:163     (+375 163)

Ţară:

Belarus


Prefix zonal Baranovichi (Belarus)


Prefixul 163 este codul de zonă pentru Baranovichi. Și Baranovichi este situat în Belarus. Dacă vă aflați în afara Belarus și doriți să apelați o persoană în Baranovichi, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Belarus este +375, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Baranovichi, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +375 163.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +375 163, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Baranovichi, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00375 163.
Calculator număr de telefon