Prefix zonal BălțiOraș sau regiune:Bălți
Prefix zonal:0231     (+373231)
0331     (+373331)

Ţară:

Republica MoldovaPrefixul 0331 este codul de zonă pentru Bălți. Și Bălți este situat în Republica Moldova. Dacă vă aflați în afara Republica Moldova și doriți să apelați o persoană în Bălți, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Republica Moldova este +373, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bălți, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +373331.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +373331, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bălți, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00373331.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Bălți (Republica Moldova)